La farmÀCia

Benvinguts a Parellades 88, la teva farmàcia de confiança al cor de Sitges!

Tenim el gust de presentar-te la nostra nova farmàcia a Sitges, un lloc on la salut i el benestar de la nostra comunitat són la nostra prioritat. Ens trobem ubicats al Carrer de les Parellades, 88, enmig de la bellesa i vitalitat que caracteritzen aquesta encantadora ciutat costanera.

La nostra filosofia se centra a brindar una atenció personalitzada, propera i de confiança a tots els nostres clients. Creiem que cada persona és única, i per tant, les seves necessitats de salut també ho són. Al nostre equip, ens enorgulleix comptar amb un grup de professionals joves i apassionats que estan preparats per oferir-te el millor servei i assessorament en la cura de la teva salut, perquè et sentis segur i ben informat.

Farmacia Parellades 88

Des de la nostra obertura, el setembre del 2023, estem compromesos amb el creixement constant i la millora contínua. El nostre objectiu és convertir-nos en el teu punt de referència per a totes les teves necessitats de salut i benestar a Sitges.

La nostra farmàcia està oberta els 7 dies de la setmana, per estar sempre disponibles quan ens necessitis. Amb un equip jove i entusiasta que parla català, castellà i anglès, ens esforcem per brindar-te un servei excepcional i assessorament personalitzat cada cop que ens visitis.

A Parellades 88, entenem que la salut és un viatge continu. Per això, més enllà d’assessorar-te sobre la medicació, també et proporcionem una àmplia gamma de productes de cura personal, suplements nutricionals i articles de bellesa. Volem ser la teva destinació integral per al benestar.

Sitges és més que una destinació turística; és un lloc ple d’història i comunitat. Ens sentim orgullosos de ser part activa d’aquesta comunitat, brindant-te el suport que necessites per viure una vida saludable i plena.

El nostre equip de farmacèutics, apassionats per la seva tasca, és aquí per ajudar-te amb un somriure. Et convidem a descobrir Parellades 88 a Carrer de les Parellades, 88, Sitges. Estem compromesos a ser el teu soci pel camí cap al benestar! 🌟💊

La farmÀcia

Coneix al nostre equip

Susan Manucheri

Farmacèutica Titular

Licenciada en Ortopedia

Adrián Arribas

Farmacèutic Titular

Licenciado en Ortopedia